Wednesday, February 8, 2017

idaman suri


sapa kt sini suka shoping pinggang mangkuk?? ni die salah satu tempat untuk shoping pinggang mangkuk murah kt langkawi ni. banyak pilihan yang menarik menanti anda semua. rambang mata bila masuk kt sini


Pastinya harga kt sini lebih murah dari tempat yang lain..  Adik kakak pak cik mak cik yang suke shoping datang ke Pulau Langkawi ni jangan lupa singgah kt Idaman Suri ni ye..  

Lokasinya tak jauh dari Jeti Pekan Kuah..  Kira-kira 5km je. Pekan Kuah salah satu pekan kat Pulau Langkawi yang banyak lagi tempat-tempat untuk dilawati.  Antaranya Kompleks Haji Ismail Group (HIG).

Kat Kuah ni kami ada beberapa Homestay yang sesuai untuk anda semua menginap. Insyaallah Bersih, Selesa dan Berpatutan. 

Gambar atas ni merupakan salah satu Homestay yang kami sediakan untuk anda..  Ada 5 bilik tidur, 1 bilik solat.. Amat sesuai untuk yang datang dalam kumpulan yang ramai. Homestay ni lengkap dengan alatan asas untuk memasak, mesin basuh dan papan seterika. Untuk mendapat lebih penjimatan sila buat tempahan awal ye.

untuk maklumat lanjut 
sms / whatsapp / telegram
016-9454669 - FAUZI
016-9454669 - FAUZI
016-9454669 - FAUZI


No comments:

Post a Comment

5 TEMPAT MENARIK DI LANGKAWI

Langkawi merupakan destinasi pelangcongan yang tidak asing lagi di Malaysia. Saban tahun pulau lagenda ini menjadi kunjungan para pelancong ...